vakgebieden

Trappen

Bij het plaatsen van een mooie, nieuwe houten of PVC vloer, mag een mooie trap natuurlijk niet ontbreken. Bijpassend welteverstaan! En laten wij daar nu voor kunnen zorgen bij M van Oss Parket! 

Kies de materialen

Wij doen vervolgens de rest!

Een van de vaakst gehoorde wensen, is dat de trap moet passen bij de vloer. En wij begrijpen dat! Het goede nieuws is dan ook dat wij nagenoeg iedere trap volledig kunnen renoveren tot een bijpassende uitvoering. Of er nu tapijt, hout of pvc ligt; wij realiseren een trap die naadloos aansluit. Natuurlijk heeft ieder materiaal voor- en nadelen. Wij vertellen je er graag alles over in onze showroom.

Een greep uit onze projecten

Geen woorden, maar daden! Daarom laten we graag reeds opgeleverde projecten zien, zodat je een concreet beeld krijgt bij de mogelijkheden. Let wel: dit is slechts een kleine greep. In onze showroom kunnen wij je nog veel meer voorbeelden laten zien!

Maak nu een afspraak!

Onze showroom is niet iedere dag open. Waarom niet? Iedere klant heeft andere wensen: op een doordeweekse avond, overdag of toch gewoon in het weekend. Wij passen ons aan, aan onze klanten. Laat jouw gewenste moment weten en wij komen er op werkdagen binnen 24 uur bij je op terug. Liever sneller bevestiging hebben? Bel dan eventjes!