vakgebieden

PVC vloeren

Wij zijn ook specialist op het gebied van PVC vloeren. Daarbij maken we onderscheid tussen twee varianten: de click variant en de dryback variant. Maar dat is niet de enige keuze die je moet maken. Ook voor PVC vloeren geldt dat er verschillende legvormen mogelijk zijn. 

Maak een keuze

PVC click

Bij een PVC click vloer worden de verschillende delen in elkaar geklikt bij de voegen. Om ervoor te zorgen dat de vloer mooi strak komt te liggen, dient deze op een ondervloer geplaatst te worden. Deze ondervloeren zijn er in verschillende varianten, waarbij de verschillen met name zitten in geluiddemping, het egaliserende effect en de dikte. 

Een greep uit ons assortiment

De mogelijkheden zijn eindeloos én de keuze voor een nieuwe PVC vloer is wat ons betreft niet te maken aan de hand van foto’s. Desalniettemin willen we jou wel een beeld geven van de mogelijkheden. Bij deze dan ook een greep uit ons zeer ruimte assortiment. 

legvormen

Hoe wil jij jouw vloer gelegd hebben?

De keuze is letterlijk reuze bij het aankopen van een nieuwe vloer. Of het nu gaat om een houten vloer of PVC vloer. Daarbij speelt de legvorm een grote rol. Waar je bij een houten vloer voornamelijk drie opties hebt, de visgraat, Hongaarse punt en rechte plank, heb je bij een PVC vloer nog een optie: de tegel. Waar ga je dan voor? Wij adviseren je graag!

Maak nu een afspraak!

Onze showroom is niet iedere dag open. Waarom niet? Iedere klant heeft andere wensen: op een doordeweekse avond, overdag of toch gewoon in het weekend. Wij passen ons aan, aan onze klanten. Laat jouw gewenste moment weten en wij komen er op werkdagen binnen 24 uur bij je op terug. Liever sneller bevestiging hebben? Bel dan eventjes!