vakgebieden

Houten vloeren

Wij zijn specialist op het gebied van houten vloeren. Deze kunnen wij voor jou leggen in nagenoeg elke gewenste legvorm – waarover later meer – en we kunnen deze ook voor je onderhouden. Zo zit je niet alleen goed voor de korte, maar ook voor de lange termijn! 

legvormen

Hoe wil jij jouw vloer gelegd hebben?

De keuze is letterlijk reuze bij het aankopen van een nieuwe vloer. Daarbij speelt de legvorm een grote rol. Ga je voor de moderne visgraat of Hongaarse punt? Of wil je toch gaan voor een tijdloze variant in de vorm van de rechte plank? Dit zijn direct de meest voorkomende legvormen en de vormen die wij plaatsen. Wij adviseren je graag!

Een greep uit ons assortiment

De mogelijkheden zijn eindeloos én de keuze voor een nieuwe vloer is wat ons betreft niet te maken aan de hand van foto’s. Desalniettemin willen we jou wel een beeld geven van de mogelijkheden. Bij deze dan ook een greep uit ons zeer ruimte assortiment. 

Maak nu een afspraak!

Onze showroom is niet iedere dag open. Waarom niet? Iedere klant heeft andere wensen: op een doordeweekse avond, overdag of toch gewoon in het weekend. Wij passen ons aan, aan onze klanten. Laat jouw gewenste moment weten en wij komen er op werkdagen binnen 24 uur bij je op terug. Liever sneller bevestiging hebben? Bel dan eventjes!